Hírek, aktualitások

Gyermekrajz verseny, amit a Dzsungel könyve inspirált 2023. december 14. 09:00 Gyermekrajz verseny, amit a Dzsungel könyve inspirált

Még a nyáron a gyermeknap előtt rendezett jótékonysági színházi előadást a Szeged Első Lions Club. Az előadás a „Dzsungel könyve” gyermek musical volt. Szeged közoktatási intézményeiből hívták meg a halmozottan hátrányos helyzetű gyermekeket az előadásra. Már ott meghirdette a LIONS Club a gyermekrajz versenyt, aminek a mottója a „Dzsungel könyve” üzenete volt.

bővebben arrow_forward
´´Az életöröm mindannyiunké´´ vándorkiállítás anyaga Kaposvárról Szegedre érkezett 2023. november 07. 11:00 ´´Az életöröm mindannyiunké´´ vándorkiállítás anyaga Kaposvárról Szegedre érkezett

A Szeged Első LC rendezésében a tárlat megnyitója, október 27-én volt a szegedi Szent-Györgyi Albert Agorában. Harsányi Zsuzsanna festőművész a LIONS mozgalomban is ismert és elismert tag vándorkiállításának legfőbb célja (miután sérült személyek, ábrázolásáról szól) a társadalom érzékenyítése az elfogadás érdekében.

bővebben arrow_forward
´´Függőségek´´ program a Szeged Első Lions Club rendezésében a SZIN-en 2023. szeptember 04. 13:00 ´´Függőségek´´ program a Szeged Első Lions Club rendezésében a SZIN-en

Dr. Bella Zsolt, a Szeged Első Lions Club tagjának kezdeményezésére egyedi programmal várta a Coca Cola Szegedi Ifjúsági Napok (SZIN) fiatal közönségét a háromnapos fesztivál ideje alatt a Szeged Első Lions Club és a Bűnmegelőzési Központ. A „Felfüggesztve - Nyújtsd a kezed” pódium célja, volt, hogy a függőségekről tudjanak közvetlenül beszélgetni az érdeklődő fiatalokkal.

bővebben arrow_forward
Sikeres LIONS év volt a 2022-2023-as, állapították meg a Konvenció küldöttei 2023. május 23. 10:00 Sikeres LIONS év volt a 2022-2023-as, állapították meg a Konvenció küldöttei

2023. május 20-án, Kecskeméten volt a LIONS Clubok Magyarországi Szövetsége 2022-2023 évének gazdálkodását és tartalmi munkáját lezáró küldöttgyűlése (Konvenció). A Szeged Első LC tagját az 5. zóna elnökét, Mihályi Gézát, II. alkormányzóvá választották, zónaelnöki és a kabinetben végzett munkásságáért elismerésben is részesült.

bővebben arrow_forward
Jótékonysági futást és egészségnapot tartott a Szeged Első Lions Club 2023. május 16. 07:00 Jótékonysági futást és egészségnapot tartott a Szeged Első Lions Club

2023. április 29-én immár harmadik alkalommal került megrendezésre a LIONS Jótékonysági Diabétesz Futás. A rendezvény az Országos Lions Nap szegedi rendezvénye volt. A jótékonysági futás mellett Egészségnapot is tartottunk, melyre szűrővizsgálatokkal, sportolási lehetőségekkel és a diabétesz megelőzéséhez kapcsolódó programokkal vártuk az érdeklődőket.

bővebben arrow_forward
Zóna klubtalálkozó Szegeden 2022. szeptember 26. 10:00 Zóna klubtalálkozó Szegeden

A Szeged Első Lions Clubot érte az a megtiszteltetés, hogy soraiból választották meg az Országos Kormányzóság dél-alföldi zóna szervezetének elnökét. Mihályi Géza Zóna elnök úr, megválasztása után gyorsan cselekedett mert 2022.09.16-án péntekre már össze is hívta az érintett klubok vezetőit, tagjait.

bővebben arrow_forward
25. Nemzetközi Tiszai Halfesztivál Szegeden 2022. szeptember 04. 10:00 25. Nemzetközi Tiszai Halfesztivál Szegeden

2022. szeptember 3-án sikeresen lebonyolódott Szegeden a 25. Nemzetközi Tiszai Halfesztivál, benne a Szent-Györgyi Rotary Klub és Szeged Első Lions Club rendezvényével. A rendezvény kiválóan sikerült, s ez nem csak a szervezésre értendő, hanem arra is, hogy a több mint 150 vendég igazán jól szórakozott, miközben a jegyek megvásárlásával karitatív támogatásukat is biztosították a kluboknak.

bővebben arrow_forward
Lions Konvenció Gödöllőn 2022. június 18. 11:00 Lions Konvenció Gödöllőn

Gödöllőn tartotta a 2022. évi konvencióját a LIONS Clubok Magyarországi Szövetsége. A kétnapos rendezvényen a szervezet többek között egyeztette a következő időszak feladatait. Az ünnepélyes megnyitón Dr. Fogarassy Csaba, a LIONS Clubok Magyarországi Szövetségének leköszönő kormányzója, majd dr. Gémesi György polgármester köszöntötték az eseményt.

bővebben arrow_forward
Jótékonysági színházi előadások a Szeged Első Lions Club szervezésében 2022. június 13. 15:00 Jótékonysági színházi előadások a Szeged Első Lions Club szervezésében

A Szeged Első Lions Club nem csak jótékonysági koncerteket, hanem jótékonysági színházi előadásokat is szervez, ahol az estek bevételét gyermekintézmények neveltjeinek életét megkönnyítő támogatásokra fordítja. Most egy újszerű támogatásban döntöttek a tagok, ahol magukat a gyermekeket ajándékozzák meg a nagysikerű „A Pál utcai fiúk” zenés, ifjúsági, színházi produkcióval.

bővebben arrow_forward

Hír archívum:


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba