Rendhagyó Mikulás ünnepség a Szeged Első Lions Clubnál

A szegedi oroszlánok elmaradt kötelezettsége volt, hogy még a nyáron, a Pál utcai fiúk színházi produkcióval összefüggésben meghirdetett gyermek rajzverseny eredményét megfelelő körülmények között hirdessék ki, elismerést nyújtva a mintegy 20 gyermeknek, akik nyertesek lettek egyes kategóriákban.

December 7-én a Gellért Szabadidőközpontban megrendezett rendhagyó Mikulás ünnepségen az iskolafenntartók, tanárok, szülők, szegedi Lions tagok és nem utolsó sorban gyermekeik, unokáik részvételével Bella Zsolt leköszönő Lions elnök elismeréseket adott át a kiválasztott rajzok készítőinek.

A díjazásra kiválasztott rajzok szakmai munkáját Sonkodi Rita festőművész végezte el nagy szakmai gonddal. Bella Zsolt elmondta, hogy a legsikeresebb rajzokat ruházatokra fogják nyomtatni, és felhasználni jótékonysági céljaikra. A szegedi oroszlánok az oklevelek átadása mellett arra is gondoltak, hogy mikuláscsomagokkal és plüss babákkal kedveskedjenek a díjazottaknak. A különleges hangulatot teremtő körülményeket (tábortűz, melegítők, tea, fánk stb.) Gellért Ákos oroszlán mellett a Szeged Első Lions Club biztosította a vendégeknek.


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba