Hírek, aktualitások: Általános

Zóna klubtalálkozó Szegeden 2022. szeptember 26. 10:00 Zóna klubtalálkozó Szegeden

A Szeged Első Lions Clubot érte az a megtiszteltetés, hogy soraiból választották meg az Országos Kormányzóság dél-alföldi zóna szervezetének elnökét. Mihályi Géza Zóna elnök úr, megválasztása után gyorsan cselekedett mert 2022.09.16-án péntekre már össze is hívta az érintett klubok vezetőit, tagjait.

bővebben arrow_forward
25. Nemzetközi Tiszai Halfesztivál Szegeden 2022. szeptember 04. 10:00 25. Nemzetközi Tiszai Halfesztivál Szegeden

2022. szeptember 3-án sikeresen lebonyolódott Szegeden a 25. Nemzetközi Tiszai Halfesztivál, benne a Szent-Györgyi Rotary Klub és Szeged Első Lions Club rendezvényével. A rendezvény kiválóan sikerült, s ez nem csak a szervezésre értendő, hanem arra is, hogy a több mint 150 vendég igazán jól szórakozott, miközben a jegyek megvásárlásával karitatív támogatásukat is biztosították a kluboknak.

bővebben arrow_forward
Lions Konvenció Gödöllőn 2022. június 18. 11:00 Lions Konvenció Gödöllőn

Gödöllőn tartotta a 2022. évi konvencióját a LIONS Clubok Magyarországi Szövetsége. A kétnapos rendezvényen a szervezet többek között egyeztette a következő időszak feladatait. Az ünnepélyes megnyitón Dr. Fogarassy Csaba, a LIONS Clubok Magyarországi Szövetségének leköszönő kormányzója, majd dr. Gémesi György polgármester köszöntötték az eseményt.

bővebben arrow_forward
Maszkot adományozott a Szeged Első Lions Club a Juhász Gyula Gyakorló Általános Iskola diákjainak és pedagógusainak 2021. február 09. 13:00 Maszkot adományozott a Szeged Első Lions Club a Juhász Gyula Gyakorló Általános Iskola diákjainak és pedagógusainak

Maszk adományozó akciónk újabb állomása a Juhász Gyula Gyakorló Általános Iskola. 2021. február 9-én 800 db maszkot adományoztunk az intézmény tanulói és dolgozói számára. Az adományokat az iskola Igazgatja Bácsi János vette át dr. Bella Zsolt elnök és Mihályi Géza tagtársunktól. Az iskolában több mint 1 000 gyermek és 100 pedagógus tevékenykedik.

bővebben arrow_forward
Szájmaszkokat adományozott a Szeged Első Lions Club 2021. január 22. 13:00 Szájmaszkokat adományozott a Szeged Első Lions Club

A Szeged Első Lions Club a koronavírus járvány kezdetétől fogva kötelességének érezte, hogy először a környezetében lévő egészségügyi dolgozóknak (covid intenzív osztályok, körzeti és házi orvosok stb. )adományozzon orvosi védő felszereléseket (szájmaszkok, ózon generátorok, pajzsok, egyéb védőfelszerelések) majd gyűjtései nyomán más, szociális intézményeknek is juttatott még tavasszal a védőfelszerelésekből.

bővebben arrow_forward
A Szegedi Nemzeti Szinházat támogatja a Szeged Első Lions Club 2020. május 12. 12:00 A Szegedi Nemzeti Szinházat támogatja a Szeged Első Lions Club

A Valahol Európában Szegeden című beszélgetős műsor jegybevételeiből és adománygyűjtésekből összesen több mint 1,2 millió forinttal támogatja a Szeged Első Lions Club és a Szent-Györgyi Albert Rotary Club Szeged a Szegedi Nemzeti Színházat. A két jótékonysági szervezet, a Dömötör díj szervezőivel közösen megvalósított jótékonysági akciója sikeresen zárult.

bővebben arrow_forward
Célzott adománygyűjtések 2020. április 18. 13:00 Célzott adománygyűjtések

A koronavírus elleni küzdelemben folyamatosan figyeljük, hogy hol, mire van szükség Szeged és környékén. Célunk védőfelszerelések beszerzése az egészségügyben dolgozók részére, szájmaszkok beszerzése és az arra leginkább rászorulók ellátása, valamint a válság miatt bajba került családok támogatása tartós élelmiszer csomagokkal

bővebben arrow_forward
Elnökváltás a Szeged Első Lions Clubban 2018. június 15. 18:08 Elnökváltás a Szeged Első Lions Clubban

Ha június akkor elnökváltás, s ez így megy már 17 éve a Szeged Első Lions Klubban. A mostani azért bizonyos értelemben kuriózum volt. Kuriózum ,mert olyan elnök köszönt el aki már a klub fennállása óta másodszor vállalta ezt a „súlyos” terhet, olyan klubot vezethetett amelyik az Ő elnöksége alatt másodszor nyerte meg az „Év Lions Klubja” címet, a klub fennállásának egyik legsikeresebb évét sikerült teljesítenie.

bővebben arrow_forward

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba