A Szeged Első LC is kiveszi a részét a háború menekültjeinek támogatásából

A Szeged Első LC tagjainak döntése alapján több szálon is támogatják az Ukrajnából menekült családokat. Részt vesznek a Lions Kormányzóság akciójában, melynek végrehajtását a Nyíregyházi LC vállalt magára.

100.000 Ft gyorssegélyt szavaztak meg az országos akcióhoz, de a Klub arra is figyelt, hogy a Szegeden elhelyezett menekült családoknak is juttasson el adományt. Így több láda vegyi árut (mosószer, mosogatószer, egyéb tisztálkodó szerek) tartós élelmiszereket(bébitápszerek, szörpök stb.) és 100.000 Ft.-ot adományoztak a szegedi Ukrán kissebségen keresztül a menekülteknek. Az adományt a Nemzetiségek Házában adták át, Dr. Szepes Zoltán, Olajos Csongor és Dr. Szeri István tagok. Az átvételkor az adományt átvevők megköszönték a menekültek nevében a segítséget.


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba