2024-Jótékonysági vacsoraest a Szeged Első Lions Clubnál

Bár még nem tekintik hagyománynak a szokásos jótékonysági bálok helyett megrendezett vacsoraesteket a szegedi oroszlánok, mégis már második alkalommal szerveznek jótékonysági bál helyett jótékonysági vacsoraestet.

Teszik ezt azért is, mert a társadalom jelenlegi állapotában nem kívántak még külső jegyeiben sem olyan rendezvényt szervezni, mellyel sérthetik a szegények, és rászorultak ezzel kapcsolatos érzelmeit.

A kisebb felhajtás és kevesebb hírverés ellenére így is 140 fő jelent meg az eseményen, hogy vacsorajegyek és adománykártyák megvásárlásával biztosítsák a megcélzott szervezet munkájának a támogatását.

Az idén a szegedi oroszlánok a Vakok és Gyengénlátók Csongrád-Csanád Megyei Egyesületét támogatták fél millió forinttal. Az adományt az Egyesület elnöke, Ballai Anna Mária vette át, aki tájékoztatta a publikumot az egyesület munkájáról terveiről. A Novotel Hotel konferenciatermében megrendezett eseményen részt vett Dr. Buzási Gábor, a Lions Clubok Magyarországi Szövetségének megválasztott II. alelnöke is, a műsort a Szegedi Nemzeti Színház művészei Vajda Júlia és Károlyi Krisztián nyújtották, részleteket idézve a Padlás c. musical-ből, mely előadást majd május 28-án éppen  a szegedi oroszlánok szervezik a közoktatásban tanuló halmozottan hátrányos helyzetű szegedi gyermekeknek. A zenét kiváló minőségben a szegedi Doc Piano együttes szolgáltatta. A jótékonysági cél teljesítésén túl, a szegedi oroszlánok és barátaik, valamint a társ jótékonysági klubok képviselői jó hangulatban, barátságban töltötték el az estét.


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba