Jótékonysági előadások, nagy sikerrel

Korábban már hírt adott arról a Szeged Első LC, hogy a Pannon Várszínház előadásában szervez két jótékonysági előadást szegedi közoktatásban tanuló - elsősorban halmozottan hátrányos helyzetű - gyermekeknek. 

450 gyermeknek biztosítottak közel 2,5 millió forint értékben térítésmentes jegyeket. A két előadás teltházas volt, melynek finanszírozását a Szeged Első Lions Club tagjai és támogatói biztosították.

A Dzsungel könyve produkció megdobogtatta a gyermekek szívét, akik közül többen most jártak először színházban. A Club előzetesen úgy döntött, hogy az idei Dzsungel könyve és a tavalyi Pál utcai fiúk előadások  után a Padlás  produkciót célozzák meg.

A Club megállapodásban rögzítette együttműködését a Klebelsberg Központ, Szegedi Tankerületi Központjával (akik eddig is sokat segítettek) a jövőbeni közös munka érdekében. A Club (ahogy eddig is) más iskolafenntartókkal (egyházi, alapítványi, egyetemi stb.) is együttműködésre törekszik a hasonló rendezvények sikere érdekében.


Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Szeged Első Lions Club

Adószámunk:
18468809-1-06
Számlaszám:
10402805-28021359-00000000

cím: 6720 Szeged,
Nagy J. u. 4

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba