Újabb jótékonysági akció a Szeged Első Lions Clubtól

A szegedi oroszlánok első alkalommal vettek részt a már 4 év óta megrendezett „Prémium Piac Piknik” lecsófőző fesztiválon és családi napon. Az oroszlánok bemutathatták főzőtudományukat is, bár ízletes lecsót sikerült főzniük „csak a részvételüket” díjazták a főzőversenyen, produktumukat nem. 

Ám nem is ez volt a motivációja a SZELC-nek, hanem az, hogy helyszíni adományok gyűjtésével támogassák a CML és GIST Betegek Egyesület törekvéseit, akik a krónikus leukémia és gasztrointesztinális sztróma tumor betegek támogatására jött létre immár több mint 20 éve. 200 000 Ft adományt sikerült gyűjteniük az oroszlánoknak, amit a támogatott egyesület az azonos vagy hasonló céllal létrejött civil szervezetek „EGYÜTT LÉT” napja elnevezésű országos találkozójának megszervezésére fognak fordítani.

A Szeged Első Lions Club várja társszervezetek és a célokkal azonosuló személyek támogatását is. Támogatásukat a Szeged Első Lions Club 10402805-28021359-00000000 sz. számlájára kérjük utalni a CML és GIST betegek közlemény megjelölésével.


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba