A ´´Szeretet csomagjai´´ már sokadszor találtak célba

A Szeged Első Lions Club a „Szeretet csomagjai” karácsonyi jótékonysági akciót 2023 év végén is sikeresen teljesítette. Ötven élelmiszer csomagot szállítottak ki a szegedi oroszlánok, akiknek a rászorultak címeit a Szegedi Védőnő Szolgálat bocsátotta rendelkezésükre. 

800.000 Ft értékű élelmiszert és vegyiárú adományt juttattak el a rászorult családoknak az oroszlánok, és tapasztalták, hogy valóban a mélyszegénységben élő családok karácsonyi ünnepeit tehették kicsit könnyebbé és boldogabbá. Az akciót a beszerző és a csomagoló oroszlánok indították, majd a szegedi oroszlánok személyesen szállították és adták át a családoknak a csomagokat.

Az oroszlánok azonban nem álltak meg az évvégi adományozással. Több mint 4 mázsa fát, és 17 háztartási valamint informatikai eszközt adtak át az „Elszalasztott 1000 év” Közhasznú Roma Egyesületnek, akiken keresztül a rászorult roma családokat támogatták.

A szegedi oroszlánok abban a tudatban karácsonyozhattak, hogy tudták most is segíthettek a szegedi rászorult családoknak.


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba