IV. LIONS JÓTÉKONYSÁGI DIABÉTESZ FUTÁS ÉS EGÉSZSÉGNAP - Versenyszabályzat

Negyedik alkalommal kerül megrendezésre a LIONS Jótékonysági Diabétesz Futás, mely mellett Egészségnapot is tartunk. Szűrővizsgálatokkal, sportolási lehetőségekkel és a diabétesz megelőzéséhez kapcsolódó programokkal várjuk az érdeklődőket. 

A Szeged Első Lions Club célja, hogy ingyenes szűrővizsgálatokat nyújtsunk a rendezvényre látogatóknak, és felhívják a figyelmet a mozgás fontosságára, mely az egyik eszköze lehet a diabétesz megelőzésének és hatékony kezelésének.

A Rendezvény szervezői

  • Vidáman Kft
  • Szeged Első Lions Club

 A nevezéssel / regisztrációval kapcsolatos teendőket a Vidáman Kft látja el.

A rendezvény időpontja: 2024.04.27. (szombat)

Az esemény Facebook oldala: https://www.facebook.com/events/7514235995262060

A rendezvény helyszíne: Szeged, Délvidék Ház udvara (6726 Szeged, Közép fasor 1-3.),.  a parkolás a környező utcákban lehetséges.

A rendezvény bevételeiből a Diabéteszes Gyermekeket Támogató Egyesületet fogjuk támogatni. Célként 500 000 Ft adományt határoztunk meg. 

A futás helyszíne és a választható távok

A futás a töltésen kerül lebonyolításra. Választható távok: 4 km és 10 km

Regisztráció, nevezési díj és a nevezéshez kapcsolódó információk

EGÉSZSÉG NAP

Az egészség nap programjain a részvétel díjtalan, regisztráció bizonyos programokra szükséges. 

IV. LIONS JÓTÉKONYSÁGI DIABÉTESZ FUTÁS

A futásra regisztráció és nevezési díj megfizetése szükséges, mellyel a LIONS CLUB jótékonysági céljait is támogatja.

Online regisztráció és nevezés

Jegyvásárlásra és egyben a regisztrációra a következő linken van lehetőség:

A regisztráció során meg kell adni a minimálisan szükséges személyes adataikat, ki kell választani a jegyet (távot) valamint el kell fogadni a szükséges nyilatkozatokat. A jegy vásárlásra az alábbi linken van lehetőség:

https://tixa.hu/IV-lions-jotekonysagi-diabetesz-futas

Helyszíni regisztráció és nevezés

A futásra lehetőség van a helyszínen is nevezni a nevezési űrlap kitöltésével. A helyszíni nevezés időpontja: 2023.04.27  8:30 – 10:00. Ez esetben a nevezési díjat készpénzben kell megfizetni.

A regisztrációt követően kapja meg minden helyszíni regisztráló a rajtszámát.

Az alábbi táblázat tartalmazza a nevezési díjakat:

2023.04.25-ig megvásárolt jegyek esetén

 

4 KM

10KM

DIÁK (érvényes diákigazolvánnyal)

1 500 Ft

1 500 Ft

FELNŐTT

3 000 Ft

3 000 Ft

KIEMELT TÁMOGATÓ

10 000 Ft

10 000 Ft

 

Helyszínen vásárolt jegyek esetén

 

4 KM

10 KM

DIÁK

3 000 Ft

 3 000 Ft

FELNŐTT

5 000 Ft

5 000 Ft

A helyszínen Kiemelt Támogatói jegyet nem értékesítünk, mindenkinek lesz lehetősége adományával támogatni céljainkat!

Béres Alexandra súlykontroll órájára 2500 Ft a jegyár.


Ajándéksorsolás

A IV.  LIONS DIABÉTESZ FUTÁS nem futóverseny, így időmérés sem lesz. A futás célja felhívni a figyelmet a mozgás fontosságára és pozitív élettani hatásaira.

A futásra nevezett résztvevők között ajándékokat sorsolunk ki. Az ajándékok listájáról folyamatosan tájékoztatunk az esemény Facebook oldalán.

GYERMEK FUTÁS - 500 m

Idén is megrendezzük  a 2023-ban nagy sikert aratott gyermekfutást is. A gyermek futáson való részvétel díjtalan, regisztrációhoz kötött. Regisztrálni az alábbi form segítségével lehetséges:

Regisztráció a gyerekfutásra

A gyermekfutáson a gyerekek futhatnak egyedül, illetve kisérővel. A versenyszabályzat a gyermekfutáson résztvevőkre is vonatkozik.

Versenyszabályzat

  1. A futó saját felelősségére vesz részt a futáson, amit az online regisztrációs felület valamint a helyszíni regisztrációs lap kitöltésével és a rajtszám átvételével tudomásul vesz.
  2.  A futó a regisztráció során nyilatkozik, hogy a futáson csak abban az esetben vesz részt amennyiben egészségi állapota jó, nincs tudomása olyan betegségről, amely az eseményen a részvételét akadályozza.
  3. A futásra való regisztrációval minden résztvevő elfogadja és hozzájárul, hogy róla kép-, hang- és videófelvétel készülhet. Ezekkel a hang- és képanyagokkal a futás rendezői rendelkeznek, és azokat harmadik személy rendelkezésére bocsáthatják. A hang és képanyagok a médiában, internetes és nyomtatott anyagokban ellenszolgáltatás nélkül felhasználásra kerülhetnek. A rendezvényről kép-, hang- és videófelvétel csak a rendezők előzetes tájékoztatásával és beleegyezésével készülhet.
  4. Az esemény helyszínén bármilyen kereskedelmi- és reklámtevékenység csak a rendezők előzetes engedélyével végezhető.
  5. A futáson egyéb eszközök igénybevétele (pl: görkorcsolya, kerékpár) tilos. Tilos továbbá kutyával futni, illetve 14 év alatti gyermekek csak szülői felügyelettel vehetnek részt a futáson és a rendezvény többi programján.
  6. A versenyző tudomásul veszi, hogy a verseny útvonalán útburkolati hibák, egyenetlenségek, buckák előfordulhatnak, amelyek miatt fokozott figyelemmel kell haladnia a pályán. Az úthibák okozta balesetekért a rendezők nem vonhatók felelősségre.
  7. A program teljes időtartama alatt szakképzett elsősegélynyújtó személyzet áll készenlétben. Nagyon fontos, hogy minden résztvevő ügyeljen saját, és a többi versenyző testi épségére.
  8. A rendezők szervezési okok miatt fenntartják a jogot, hogy a résztvevők számát korlátozzák, a futásra való regisztrációt bármikor lezárják.

 

Adatvédelem

A regisztráció / nevezés során a következő személyes adatokat kell kötelezően megadni: vezetéknév, keresztnév, e-mail cím, lakcím; születési dátum.

A regisztráció / nevezés során a következő személyes adatokat lehet önkéntesen megadni: nem.

A rendezők a futók személyes adatait a következő célokra használják:

  • Vezetéknév, keresztnév: Regisztrációs lista összeállítása, Oklevél megszemélyesítése, Rajtszám megszemélyesítése, számlázás
  • Születési dátum: Statisztika készítése, azonosítás
  • Lakcím: számlázás
  • Nem, életkor: statisztika készítése marketing céllal
  • E-mail cím: kapcsolattartás, számlázás

 

Gyermekfutás és Fittness regisztráció során az alábbi személyes adatokat kell megadin: e-mail cím, résztvevő neve, korosztálya, gyermekfutás esetén szülő neve és telefonszáma 

 A rendezők a futók személyes adatait a következő célokra használják:

  • Résztvevő neve: Regisztrációs lista összeállítása, Oklevél megszemélyesítése, Rajtszám megszemélyesítése, Tombolasorsolás
  • korosztály: statisztika készítése marketing céllal, programbesorolás
  • E-mail cím: kapcsolattartás
  • Szülő neve és telefonszáma: kapcsolattartás

Fenti adatokat a futónap szervezésében résztvevők kezelhetik. Az adatkezelés alapja: a futó / résztvevő hozzájárulása, melyről a regisztrációs lap kitöltésekor nyilatkozik, valamint a számlázás kapcsán törvényi felhatalmazás,

Az hozzájárulás alapján kezelt adatokat 30 napig őrizzük, kivéve az e-mail címet és a keresztnevet, melyet 24 hónapig őrizzük, a törvényi felhatalmazás alapján kezelt adatokat a törvényben meghatározott időig (8 évig) őrizzük.

 

 


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba