Zóna klubtalálkozó Szegeden

A Szeged Első Lions Clubot érte az a megtiszteltetés, hogy soraiból választották meg az Országos Kormányzóság dél-alföldi zóna szervezetének elnökét. Mihályi Géza Zóna elnök úr, megválasztása után gyorsan cselekedett mert 2022.09.16-án péntekre már össze is hívta az érintett klubok vezetőit, tagjait.

A Zóna találkozót a szeged Virág cukrászda rendezvénytermében kezdődött, ahol Gyuris László mestercukrász a SZELC tagja tartott izgalmas előadást az országos első helyezett „Nagyi Kedvence” cukormentes torta  készítési körülményeiről, és a verseny marketing szempontjairól. Később a klubok számot adtak az előttük álló Lions év programjairól.

A vacsora után pedig részt vettek a szegedi Bortér borászati rendezvényén, ahol mélyebb barátságok is szövődtek a klubok tagjai között. Mindenesetre megállapodtak abban, hogy szerveznek közös zónaprogramot az érintett klubok közös rendezésében a zónaelnök vezetésével.


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba