Adomány a HHH-s gyermekeknek

Nagy sikerrel lezajlott a „Padlás” gyermek musical produkció, és a szegedi oroszlánok örömére szolgált, hogy mintegy 350 szegedi halmozottan hátrányos helyzetű gyermeknek nyújthattak egy maradandó színházi élményt térítésmentesen, amelynek eszmei értéke közel 1.200.000 Ft.

Mintegy további 350 embernek is a legnagyobb köszönet, akik a belépőjegyek megvásárlásával finanszírozták a rendezvényt. Kiemelkedően a SZELC tagok és családtagjaik vásárolták meg a legtöbb jegyet, melyért a klubvezetés hálás társadalmi felelősséget vállaló tagjaiknak.

Az iskolafenntartók és a szegedi közoktatási intézmények szeretettel köszönték meg a gyermekek nevében a páratlan élményt, melyet a Szegedi Nemzeti Színház művészei nyújtottak.


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba