Lions jótékonysági koncert a KFT zenekar fellépésével a Szegedi Nemzeti Színházban

November 4-én, hétfőn kerül megrendezésre hagyományos őszi jótékonysági koncertünk a Szegedi Nemzeti Színházban. A koncerten a KFT Zenekar fog fellépni.

A rendezvény bevételeiből terveink szerint az SZTE gyermekklinikai intenzív osztályának részére fogunk beszerezni egy inzulinadagolásra is alkalmas gyógyszerpumpát.

Kérjük támogassák jótékonysági akciónkat adományukkal!

25 000 Ft adomány adása esetén megajándékozzuk egy páros támogatói belépővel és az előadást követően várjuk a színpadra egy pezsgős koccintásra a KFT Zenekar tagjaival. 

KFT Facebook post.png

 

Adományát az alábbi felületen tudja részünkre eljuttani, az ajándék páros támogatói jegyeket az előadást megelőzően a Szegedi Nemzeti Szinházban tudja átvenni 18:00-órától! 

Adományozzon és páros támogatói belépővel ajándékozzuk meg

Támogassa a Szeged Első Lions Club jótékonysági tevékenységét! Klubunk vállalja, hogy az Ön adományát 100 %-ban eljuttatjuk a rászorulók részére, melyekről tájékoztatjuk Önt!

Kérjük amennyiben cégként kíván adományozni, a cég nevét és adószámát a megjegyzés rovatban feltüntetni szíveskedjen!

* Elfogadom, hogy az LIONS Clubok Magyarországi Szövetsége (közhasznú szervezet) (1065 Budapest, Podmaniczky utca 16. Fsz 6.) által a lions.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerüljenek az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: vezetéknév, keresztnév, e-mail cím. Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring.


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba