Befejeződött a Szeged Első Lions Club Húsvéti adományakciója

A Szeged Első Lions Club 21 évvel ezelőtt alakult Szegeden. Célja volt, hogy elsősorban a szegedi halmozottan hátrányos gyermekeket nevelő intézményeket és családokat támogassa jótékonyság rendezvényekkel, adománygyűjtésekkel. Az elmúlt 21 évben mintegy 200 millió Ft értékben gyűjtött és adományozott pénzt és egyéb termékeket a rászorultaknak.

Több éve szervezik  Karácsonyi  akcióikat, ahol minden évben  50 rászorult családnak állítanak össze tartós élelmiszert és vegyiárut tartalmazó csomagokat. Ebben a munkában segíti őket a SZTE Védőnő Szolgálata a rászoruló családok kiválasztásában.

Ezt a hagyományt most Húsvétra is kiterjesztette a SZELC, és 25 rászorult családot ajándékoztak meg vegyi áruval és Húsvétra időszerű élelmiszerrel.

A SZELC tagjai mintegy 600.000 Ft értékű adománnyal segítették a kiválasztott többgyermekes nehézsorsú családokat.


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba