Elnökváltás a Szeged Első Lions Clubban

Ha június akkor elnökváltás, s ez így megy már 17 éve a Szeged Első Lions Klubban. A mostani azért bizonyos értelemben kuriózum volt. Kuriózum ,mert olyan elnök köszönt el aki már a klub fennállása óta másodszor vállalta ezt a „súlyos” terhet, olyan klubot vezethetett amelyik az Ő elnöksége alatt másodszor nyerte meg az „Év Lions Klubja” címet, a klub fennállásának egyik legsikeresebb évét sikerült teljesítenie, hiszen egy év alatt 17 rendezvényt”vezényelt” le, azért is mert ilyen sikeres jótékonysági kasszát csak egyszer tudott produkálni a klub,azt is a „nagy fülű világban” az alapításkor, mert ennyi új tagot- az alapítást leszámítva-  még senki nem tudott verbuválni a klub tagjai közé, s hogy második alkalommal tudott alapítani klubot, mint szponzor  és  most Békéscsabán.

Persze az elnök Kővári Árpád mindezt szerényen adta elő és kiemelte a vezetőség és a klubtagok munkáját is. Nem is fukarkodott az elismerésekkel, hiszen nagyon sok tagnak név szerint köszönte meg fáradozását.  A láncátadási ünnepségen,melyet a szokásos helyen, a Gellért Szabadidő Központ parti sátorában rendezett meg a klub, a tagok örömére a családtagok is szép számmal megjelentek.

A Kormányzóságot dr. Búzási Gábor past kormányzó képviselte, aki az „Év oroszlánja” címet adományozta Heizler Tamás klubtitkárnak. A láncot pedig Prónay Gyula vette át aki már az elmúlt évben alelnökként tevékenykedett a klubban. Programhirdetését nem is cizellálta túl: Folytatjuk, mondta ilyen magas színvonalon. Az új vezetőség Kővári Árpád leköszönő elnök, Prónay Gyula elnök,Mihályi Géza alelnök,Heizler Tamás titkár,és Bella Árpád kincstárnok. Utána a könnyű barátkozáson volt a hangsúly, vacsora, majd tánc következett a zenét most is a PéterPán együttes celebrálta mégpedig magas színvonalon


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba