Diabétesz programok a Szeged Első Lions Clubban

A Szeged Első Lions Club az idei évben is nagy hangsúlyt fektet a diabétesz megelőzésére, valamint a diabétesszel élők életminőségének javítására. 2019. januárjában indítottuk diabétesz szűrőprogramunkat Szegeden, melynek keretében eddig több mint 1800 szegedi munkavállaló szűrését végezték el az együttműködő partnereink.

A 2019-2020-as Lions évben a következő diabéteszhez kapcsolódó programokat szeretnénk megvalósítani: 

  • Diabétesz Szűrőprogram folytatása és kiterjesztése - az idei évben 5 000 vércukormérést szeretnénk elvégezni
  • Folyamatos vércukor monitor (szenzor) program a diabétesszel élők életminőségének javítása érdekében

SZUROPROGRAM_OG.jpg

Kérjük adományával támogassa klubbunk programjait. Adományát az alábbi felületen tudja részünkre eljuttani.

November 9-én kerül megrendezésre a II. LIONS JÓTÉKONYSÁGI DIABÉTESZ FUTÁS. A futás kapcsán az alábbi lehetőségeket kínáljuk fel az Ön részére:

 - Magánszeményként történő adományozás esetén: amennyiben az adomány összege 8 000 Ft illeve ezt meghaladó, nevezési díj nélkül vehet részt jótékonysági futásunkon. A regisztrációt természetesen el kell végeznie, az alapján kap sorszámot és tudja kiválasztani a távot. Kérjük a regisztrációnál a "Megrendelés azonosítót"  - melyet e-mailon megküldünk - feltüntetni szíveskedjen a "Megjegyzés" rovatban!

 - Vállalkozásként történő adományozás esetén: 50 000 Ft támogatása esetén 5 kollégája / munkavállalója, 100 000 Ft támogatás esetén pedig 10 kollégája / munkavállalója részére nevezési díj mentesen biztosítjuk a futáson történő részvételt. A Regisztrációt a vállalkozás dolgozóinak is el kell végeznie, az alapján kap sorszámot és tudja kiválasztani a távot. A regisztrációnál az adományozó cég nevét kell feltüntetni a "Megjegyzés" rovatban!

Adományok a Szeged Első Lions Club diabétesz programjaira

Támogassa a Szeged Első Lions Club diabéteszhez kapcsolódó programjait! Klubunk vállalja, hogy az Ön adományát 100 %-ban ezen programok finanszírozására fordítja, melyekről tájékoztatjuk Önt!

Kérjük amennyiben cégként kíván adományozni, a cég nevét a megjegyzés rovatban feltüntetni szíveskedjen!

* Elfogadom, hogy az LIONS Clubok Magyarországi Szövetsége (közhasznú szervezet) (1065 Budapest, Podmaniczky utca 16. Fsz 6.) által a lions.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerüljenek az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: vezetéknév, keresztnév, e-mail cím. Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring.


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba