Több mint 250 résztvevő a IV. Lions Jótékonysági Diabétesz Futáson Szegeden

Remek idő, 250 - 300 résztvevő, jó hangulat és jótékonyság, ez jellemezte a IV. Jótékonysági Diabétesz Futás és Egészségnap programot Szegeden. Immár negyedik alkalommal rendeztük meg jótékonysági futásunkat, ahol a résztvevők sportolhattak és részvételükkel jótékony célokat támogattak.

2024.04.27-én szombaton tartottuk immáe hagyományos rendezvényünket, a jótékonysági diabétesz  futás és egészségnapot a Délvidék Háza udvarán, Szegeden. Minden biztosított volt a sikeres rendezvényhez: csodálatos futó idő, napsütés, Béres Alexandra és a sok résztvevő, akik futni, sportolni akartak. 

A regisztrációnál már 9 óra után hosszú sor alakult ki. A rendezvényen diabétesz szűrést és szemészeti szűrést végeztünk. Az izmok futás előtti átmozgatásában pedig masszörök segédkeztek.

A rendezvényt dr. Szeri István, a Szeged Első Lions Club elnöke nyitotta meg, aki köszöntötte a résztvevőket. Ezt követően Mihályi Géza, a rendezvény főszervezője beszélt a jótékonysági diabétesz futás történetéről. Végül dr. Román Rita a Diabéteszes Gyermekeket Támogató Egyesületet elnöke köszönte meg az adományt, melyet diabéteszes gyermekek táboroztatására fognak fordítani.

Az idei alkalommal a rendezvényre a toborzás három pilléren alapult: egyrészt az egyéni jelentkezők, akik jegyvásárlásukkal 100%-ban támogatják a Diabéteszes Gyermekeket Támogató Egyesületet, másrészt  Szeged Első Lions Club nagylelkű felajánlói adományainak köszönhetően 10 szegedi iskola 90 diákját és 10 tanárját hívta meg az eseményre. A harmadik pillér pedig a szegedi cégek, akik anyagi eszközökkel és dolgozóik részvételével is támogatták a rendezvényt. 

A 2024-es rendezvény az eddigi legsikeresebb diabétesz futásunk volt, mind a résztvevők számában, mint a program tekintetében. Sok cég támogatott minket tombolával, vagy termékekkel / anyagi eszközökkel. A rendezvény legnagyobb sikere az 500 m-es gyermekfutás volt, ahol tobb mint 50 kisgyerkőc vett részt, de emellett 160-an futották le a 4 vagy 10 km-es távot is, ami szintén rekordlétszám. Hatalmas sikere volt Béres Alexandra súlykontroll órájának is.

Bella Árpád, a klub követkző elnökének a folytatásról:  " Nem kérdés, hogy lesz folytatás. Ráadásul jövőre egy mini jubileumhoz érkezünk, hiszen az ötödik alkalom következik. Elnöki programomban biztosan szerepelni fog a diabétesz futás és egészségnap."

Támogatóink

A rendezvény támogatói, akik tombolafelajánlással, termékekkel / anyagi forrásokkal támogatták rendezvényünket, köszönjük!

PICK Kézilabda Zrt. Pick Kézilabda Zrt. (és játékosai, munkatársai)
Unichem Kft
Koltech Kft
Nimród Kft.
Quality Solution Kft.
Nexum Magyarország Kft.
Nimród Kft.
Hipervision Kft.
Rendernet Kft 
Digital Kft
British Petrol
Continental Csoport
Noé Egészségközpont
Újszeged Egészségközpont és Diabétesz Centrum
Gellért Szabadidőközpont
Naturtex Kft
Minna Masszázs
Emmarozs
Goodwill Pharma
Vitamin Szalon
Minna Masszázs
Délvidék Ház
Metro
Praktiker
Webrádió
Tisza Volán Sc
Klinikum Szemészeti Központ
MIG-ráció Kft
Innoversity Kft
 

Magánszemély támogatók

Herbert Gábor
Mendebaba Márkó
Halvax Dorottya
Istókovics Zoltán
Pataki András
Keszthelyi-Szabó Gábor
Martonosi István
Szeri István


Média Partnerek

Szeged 365
Webrádió
Rádió 88
VTV Szeged
Délmagyar.hu

 





Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba