A Bál - a Szeged Első Lions Club és a Szegedi Tudományegyetem közös jótékonysági bálja

Február 15-én kerül megrendezésre a Szeged Első Lions Club és a Szegedi Tudományegyetem közös jótékonysági bálja. A rendezvény bevételeiből két civil szervezet és a diabétesz szűrőprogram kerül támogatásra.

Helyszín: SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ

Időpont: 2020. február 15. 19 óra

A rendezvény bevételeiből a következő szervezeteket fogjuk támogatni:

  • Szegedi Sólyom Utcai Segítő Kezek Alapítvány
  • Szegedi Keresztény Roma Szakkollégium Cherhaja (Csillag) Program
  • Szeged Első Lions Club Diabétesz Szűrőprogramja

Lions báli meghívó_facebookra2 (1).jpg

A báli program részeként Mihályi Géza, a Szeged Első Lions Club elnöke és dr. Fendler Judit, a Szegedi Tudományegyetem kancellár asszonya köszönti a résztvevőket. A megnyitó után a támogatások átadására kerül sor. A vacsoráról Blendea Károly szakács csapata gondoskodik, melyet követően kezdetét veszi a Juronics Tamás, Kossuth-díjas táncművész és koreográfus által össszeállított gazdag gálaműsor, amelyben meglepetés előadóművészek szórakoztatják a kedves közönséget.

Az est folyamán élő zene, szivarszoba, koktélbár, fotósarok valamint tombola nyújt további kellemes hangulatot.

A bált követően a C-Mobil Shuttle szolgáltatásával juthat el otthonába!

Különleges szolgáltatással készül a szegedi C-Mobil a jótékonysági bálunk vendégei számára:
23:30 és 2:30 között díjmentes sofőrszolgálatot vehetnek igénybe, amely során a BMW márka hivatalos forgalmazójának legújabb modelljeiben térhetnek haza otthonukba. Regisztráció a helyszínen, a BMW C-Mobil pultjánál 23:00 és 02:15 között.

Ha felkeltette érdeklődését rendezvényünk és egyetért jótékonysági céljainkkal, kérjük támogasson minket!

Adományozzon klubunk számára 100 000 Ft-ot és vegyen részt kísérőjével a Bálon kiemelt támogatói jeggyel. Lehetősége van asztal (10 fő) igénylésére is, ehhez 500 000 ft adománnyal szükséges támogatnia céljaink megvalósulását. 60 000 Ft értékű adomány esetén 2 báli belépőjeggyel adományozzuk meg. Természetesen más összegű adományokat is szívesen fogadunk. 

Amennyiben rendezvényünkön sponzorként szeretne megjelenni, kérjük vegye fel a kapcsolatot Mihályi Gézával, a Szeged Első Lions Club elnökével a 06-30-403-8399 telefonszámon vagy a szegedelsolionsclub@gmail.com email címen.

Adományát az alábbi form segítségével bankkártyás fizetéssel juttathatja el hozzánk. A megjegyzés rovatban kérjük adja meg telefonszámát, hogy a belépőjegy  eljuttatásának módját egyeztetni tudjuk Önnel.

Adományozzon és jöjjön el a Szeged Első Lions Club és a Szegedi Tudományegyetem jótékonysági báljára!

Támogassa a Szeged Első Lions Club jótékonysági bálját!

Kérjük amennyiben cégként kíván adományozni, a cég nevét és adószámát a megjegyzés rovatban feltüntetni szíveskedjen!

* Elfogadom, hogy az LIONS Clubok Magyarországi Szövetsége (közhasznú szervezet) (1065 Budapest, Podmaniczky utca 16. Fsz 6.) által a lions.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerüljenek az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: vezetéknév, keresztnév, e-mail cím. Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring.
A bál bevételeiből a következő szervezetek / programok kerülnek támogatásra:

- Szegedi Sólyom Utcai Segítő Kezek Alapítvány
- Szegedi Keresztény Roma Szakkollégium Cherhaja (Csillagok) Program
- Szeged Első Lions Club diabétesz szűrőprogramja


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba