LIONS-Rotary jótékonysági teniszverseny a Szeged Első LC szervezésében

Már több mint 2 évtizede rendeznek jótékonysági teniszversenyeket a Szabadkai, és Szent-Györgyi Albert Rotary klubok valamint a Szeged Első Lions Club (SZELC). Az idei rendezvényre a MyDay rendezvényközpontban 2023. október 07-én került sor a SZELC rendezésében, 22 fő teniszező és 6 fő kísérő részvételével. 

A „vak” sorsolást követően (ez azt jelenti, hogy mindenki neve egyenlő eséllyel kerül a sorsolási kalapba) a versenyszabályzat ismertetése következett, majd a SZELC átadta a versenyzőknek az erre az alkalomra készült sportmezeket a megfelelő klub logókkal. Miután páros teniszversenyről volt szó a 4-es és 3-as csoportba sorsolt versenyzők körmérkőzéseit követően a helyosztó mérkőzések következtek a csoporthelyezéseket figyelembevéve. 

A mérkőzések után 14 órakor az eredmény hirdetés következett. A díjak sportkupák voltak Lions logóval ellátva és az 1-4. helyezett párosok kapták. A  Hummel- sport márkabolt pedig ajándékokkal lepte meg a versenyzőket.

Végeredmény:   1.) Dr. Bohács Zsolt - Kővári Árpád          Szeged Első Lions Club

                             2.) Arsenije Stesevic - Nicola Matkovic  Szabadkai Rotary Club

                             3.) Kocsis György - Radulovic Dorde        Hummel - Szabadkai Rotary Club

                             4.) Dr. Piller Gábor - Srboljub Sigulinski       Szeged Első Lions Club  - Szabadkai Rotary Club

Ezt követően a részvevők közösen megebédeltek és kötetlen beszélgetéssel zárták a rendezvényt, megerősítve karitatív és sportbarátságukat.

Kővári Árpád a Szeged Első Lions Club főszervezője bejelentette , hogy a Klubok megállapodása szerint 2024-ben a Szent-Györgyi Rotary Club szervezésében Szegeden kerül megrendezésre a sporttalálkozó.

 


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba