Eskütétel a Szeged Első Lions Klubban, és új tagjelöltet hagytak jóvá a szegedi oroszlánok

Az új tagoknak a Klub hagyománya szerint nyilvános eskütételt kell tenniük a klub tagsága előtt. A Lions esküt-melyet mindenhol a világon- az új oroszlánok hangos eskütétellel erősítenek meg, általában a szegedieknél Németh István volt Lions kormányzó alapító SZELC alelnök szokta felolvasni kellő pátosszal. Történt azonban a klub 17 éves fennállása óta először, hogy Németh oroszlán hiányzás miatt nem tudta ezt megtenni. Megtette ezt helyette Kővári Árpád past president, aki Prónay Gyula elnökkel fel is tűzték a tagságot demonstráló Lions jelvényeket. Mindezt azonban a Nemzeti és a Lions himnuszok előzték meg. Gratulálunk Dr. Bella Zsoltnak, Mihályi Gézának és Bartók Csabának.

A klubest másik fontos eseménye volt, hogy Dr. Hegyi Péter egyetemi tanárt egyhangúan a tagjelöltek közé választotta a klub közgyűlése. Hegyi Péter nem ismeretlen a hazai közéletben hiszen tehetséggondozási tevékenysége szinte egyedülálló hazánkban.

A Szegedi Tudós Akadémiát működtető alapítvány alapító titkára,a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kara Transzlációs Medicina Tanszékének, másodállásban pedig Szegeden, az MTA-SZTE Gasztroenterológiai Multidiszciplináris Kutatócsoportjának vezetője. Nem mellesleg nemzetközileg ismert labdarúgó játékvezető.

Gratulálunk Péternek, és ismervén az Ő elkötelezettségét a társadalmi felelősségvállalás terén, biztosak vagyunk abba, hogy a rendes tagsági feltételeknek kiválóan meg fog felelni.


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba