Sikeres LIONS év volt a 2022-2023-as, állapították meg a Konvenció küldöttei

2023. május 20-án, Kecskeméten volt a LIONS Clubok Magyarországi Szövetsége 2022-2023 évének gazdálkodását és tartalmi munkáját lezáró küldöttgyűlése (Konvenció). Hagyományokhoz híven előtte való nap tartották a LIONS képzést a delegált klub küldöttek (a Szeged Első LC részéről Martonosi István és Mihályi Géza vett részt), akik az új LIONS brand-ről, az új LIONS új e-learning rendszerről (LIONS Akadémia) hallgattak előadást, de a pályázatokról és a Kormányzósági weblap működéséről is kielégítő információkat kaptak.

A konvenció levezető elnöki tisztségét Németh István volt kormányzó, klubunk alapító tagja látta el. A Konvención Koncsik István kormányzó szakmai beszámolója után a gazdálkodás értékelése is megtörtént. A választási protokoll után a kormányzói lánc átadása következett: Koncsik István leköszönő kormányzó Hégely Péternek adta át a láncot, és ezzel a kormányzói feladatokat is.

Hégely Péter ismertette kormányzósági programját a küldöttgyűlés előtt. Klubunk tagját az 5. zóna elnökét, Mihályi Gézát II. alkormányzóvá választották, zónaelnöki és a kabinetben végzett munkásságáért elismerésben is részesült. Az „Év Jószolgálati Eseménye” díjat a Szeged Első Lions Club vehette át a megrendezett Diabétesz Futás és egészségnap okán. A rendezvény zárásaként a küldöttek megtekinthették Harsányi Zsuzsannak "Az életöröm mindannyiunké" című kiállítását is, melyet szeptemberben a Szeged Első Lions Club is bemutat Szegeden.

Részletesebben a rendezvényről a https://koncsikistvan.lions.hu/hirek/tartalmas-lions-evet-zart-a-kecskemeten-megtartott-konvencio link alatt olvashatnak és a fotógalériát is ott láthatják az érdeklődők.


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba