Ajándékot az Ajándéknak!

A Szeged Első Lions Club is csatlakozott a  Ajándékot az Ajándéknak jótékonysági akcióhoz. A legnagyobb ajándék karácsonykor, egy boldog baba mosolya!

Nem mindenütt adatik meg ez, ezért idén a Rádió88 és támogató kedvű partnerei, köztük klubunk is a boldog babákért fognak össze.
A Szegedi Városkép és Piac Kft, a Szeged Első Lions Club és a Rádió 88 idén a rászoruló családok babáinak gyűjt karácsonykor. 

Egy baba felnevelése sok örömmel, boldogsággal és sok kiadással is jár. A szegedi karácsonyi hetek alatt a Dóm téren a Szeretetkuckóba várjuk a felajánlásokat, többek között pelenkákat, cumikat, anyatejtároló zacskókat, cumisüvegeket, nedves törlőkendőket, hintőporokat, játékokat, ruhákat. Az összegyűjtott felajánlásokat a Vöröskereszt Csongrád megyei szervezete, a városi és megyei védőnői hálózat segítségével juttatja el azoknak a családoknak, ahol a legnagyobb a szükség és leginkább kell a segítség még szenteste előtt.

Várjuk az adományokat december 22-ig minden nap 15 órától 19 óráig a Dóm térem a szalmalabirintus mögött a Dómmal szemben.


Szegeden legyen Karácsonykor minden baba boldog baba!


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba